WBTV2019-10-18T15:09:47+02:00

Här hittar du de videointervjuer, inför-snack och reportage som vi producerat.

WBTV: Game Day intervju med Wetterbygdens sportchef Dennis Aulander

Det har varit en händelserik vecka för svensk basket, sportchef Dennis Aulander och Wetterbygden Basketball. I dagens intervju kommenterar Dennis landslagets succé i fullsatt Globen, jämställdhetsutrop, Stars nagelbitare i Borås, knattebasket och tillväxt och NATURLIGTVIS kommentar om dagens möte i SBL mellan Wetterbygden Sparks och regerande svenska mästarinnorna A3 Umeå Basket. Matchen börjar 15.00 både live i Huskvarna Sporthall och på PLAY-TV genom Soldisport. GAME ON!

29 februari, 2020|

WBTV: Game Day intervju med Coach Boris Balibrea

Denna soliga fredag bryter Coach Balibrea och Wetterbygden Stars ”vilan” efter landslagsuppehållet. Match ikväll kl 19.04 i Borås. Hör vad Coach Boris har att säga om förutsättningarna inför kvällen och hans stolthet över landslagspelarna Engström och Mortensen. Matchen ikväll sänds via PLAY-TV

28 februari, 2020|

WBTV: Game Day intervju med Coach Fransisco Pinto

Det var mycket som stämde när Coach Frasse och Wetterbygden Sparks åkte till Visby för match i basketligan. Ett bra skytte som vi kan hoppas att vi får se även i matchen ikväll tisdagen den 18 februari i Huskvarna Sporthall. Motståndaren är Uppsala Basket och uppkast är 19.00.
Hör vad Frasse har att säga inför kvällens drabbning
18 februari, 2020|

WBTV: Game Day intervju med Coach Boris Balibrea och Cajsa Uhrström

Efter ett längre uppehåll är det nu dags för Sparks att spela match igen. På fredagskvällen var de sista förberedelserna igång i Huskvarna Sporthall inför lördagens match mot Visby Ladies. Hör vad Frasse har att säga om matchen och Cajsa om sin comeback efter skadan innan uppehållet.
Matchen börjar 16.00 och sänds via Solidsport  LÄNK TILL MATCHEN 
15 februari, 2020|

WBTV: Game Day intervju med Coach Boris Balibrea

Det är dags för hemmamatch för Wetterbygden Stars i samma vecka som förlusten uppe i Norrköping. Det är flera spelare som är sjuka och vi vet inte klart vilka som kommer till spel. All anledning att komma och stötta laget när de behöver det som mest! Matchen har en udda starttid – 18.04…missa inte det! Biljetter säljs online via tickster.com eller via hemsidan www.wbbasket.se/biljetter

10 januari, 2020|

Sparks pointguard Lovisa Hjern kallad till landslagets OS-kvaltrupp

Det är nu klart att Wetterbygden Sparks  pointguard Lovisa Hjern har blivit kallad till svenska landslagets bruttotrupp till OS-kvalet i februari. WBTV fick en intervju med Lovisa där hon berättar om glädjen över att få göra debut i detta sammanhanget. Lovisa ser detta som ett kvitto på att det var rätt att ta steget och komma hit och utvecklas vidare som basketspelare i Wetterbygden Sparks.

Sportchef Dennis Aulander är väldigt stolt och imponerad av det mogna pointguardspel som Lovisa visat upp för sin låga ålder.

”Lovisa har tagit stora steg och har visat gång på gång hur viktig hon är för oss i Wetterbygden Basketball”, säger Dennis.

Dennis menar vidare att det stärker Wetterbygdens trovärdighet att få med spelare på landslaguppdrag. Han säger att det är en fjäder i hatten för spelaren men också för hela organisationen.

En stor anledning till att Lovisa kom till oss och Wetterbygden Sparks är vår rutinerade och skickliga coach Fransisco Pinto.

”Det här året har Pinto gett Lovisa och Ebba (Sjökvist) ett stort förtroende på en position som annars oftast innehas av utländska spelare och det är oerhört utvecklande”, säger den stolta sportchefen.

8 januari, 2020|
Till toppen