WBTV2019-10-18T15:09:47+02:00

Här hittar du de videointervjuer, inför-snack och reportage som vi producerat.

WBTV: Game Day intervju med Coach Boris Balibrea

Det är dags för hemmamatch för Wetterbygden Stars i samma vecka som förlusten uppe i Norrköping. Det är flera spelare som är sjuka och vi vet inte klart vilka som kommer till spel. All anledning att komma och stötta laget när de behöver det som mest! Matchen har en udda starttid – 18.04…missa inte det! Biljetter säljs online via tickster.com eller via hemsidan www.wbbasket.se/biljetter

10 januari, 2020|

Sparks pointguard Lovisa Hjern kallad till landslagets OS-kvaltrupp

Det är nu klart att Wetterbygden Sparks  pointguard Lovisa Hjern har blivit kallad till svenska landslagets bruttotrupp till OS-kvalet i februari. WBTV fick en intervju med Lovisa där hon berättar om glädjen över att få göra debut i detta sammanhanget. Lovisa ser detta som ett kvitto på att det var rätt att ta steget och komma hit och utvecklas vidare som basketspelare i Wetterbygden Sparks.

Sportchef Dennis Aulander är väldigt stolt och imponerad av det mogna pointguardspel som Lovisa visat upp för sin låga ålder.

“Lovisa har tagit stora steg och har visat gång på gång hur viktig hon är för oss i Wetterbygden Basketball”, säger Dennis.

Dennis menar vidare att det stärker Wetterbygdens trovärdighet att få med spelare på landslaguppdrag. Han säger att det är en fjäder i hatten för spelaren men också för hela organisationen.

En stor anledning till att Lovisa kom till oss och Wetterbygden Sparks är vår rutinerade och skickliga coach Fransisco Pinto.

“Det här året har Pinto gett Lovisa och Ebba (Sjökvist) ett stort förtroende på en position som annars oftast innehas av utländska spelare och det är oerhört utvecklande”, säger den stolta sportchefen.

8 januari, 2020|

WBTV: Game Day intervju med Sparks Coach Fransisco Pinto

Hör Frasses ord om Sparks match mot A3 Umeå förra helgen och om förutsättningarna inför dagens kamp mot Luleå Basket. Frasse kommenterar också glädjande besked om Tilda Sjökvists plats i U18-landslaget. Dagens match börjar kl 14.00 i Huskvarna Sporthall. Har du inte möjlighet att vara där sänd matchen via Solidsport.

7 december, 2019|

WBTV: Möt Ebba Sjökvist

Nu är det dags att lära känna huskvarnatjejen Ebba Sjökvist och höra hennes tankar om årets upplaga av Wetterbygden Sparks, basketgymnasium och skillnader och likheter för killar och tjejer.

23 november, 2019|
Load More Posts